Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.10.2016.

23:40

Koler: Srbi brutalno iskoristili naše greške

Selektor Austrije Marsel Koler ocenio je da je Srbija iz četiri šanse uspela da da tri gola, a da je njegov tim imao greške u odbrani.

Izvor: B92

Autor:B92

Koler: Srbi brutalno iskoristili naše greške
Foto: StarSport

Koler je, u izjavi austrijskoj državnoj televiziji ORF, kazao da u prvom poluvremenu njegova ekipa nije bila dovoljno kompaktna u odbrani, i da su u napadu gubljene lopte.

"Srbija ima odlične igrače koji su znali to brutalno da iskoriste", podvukao je Koler.

On je ukazao da je u drugom poluvremenu njegov tim bio bolji u odbrani i da žali, pošto su austrijski igrači imali mnogo šansi, što nije barem izboren nerešen rezultat.

Austrijski selektor smatra da je problem bio što se odbrambeni igrači nisu vraćali desetak metara bliže golu, te da je to mentalno pitanje.

"Znamo da umeju, ali nedostajala je spremnost da se vrate tih deset metara i zatvore prostor", naveo je Koler.

Koler je poručio da će se igrači iz ove utakmice vratiti sa iskustvom da moraju da igraju punom snagom i koncentracije svih 90 minuta.

Austrija je četvrta u Grupi D sa četiri boda iz tri utakmica, ima tri manje od Srbije i Irske, a jedan od Velsa, a u sledećem kolu dočekuje Irce 12. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve