Nova vest
Fudbal

Petak, 07.10.2016.

23:13

Koler: Moramo zaustaviti driblere Srbije

Selektor Austrije Marsel Koler ističe da njegovi igrači protiv Srbije moraju igrati samouvereno kao protiv Velsa u četvrtak.

Izvor: B92

Autor:B92

Koler: Moramo zaustaviti driblere Srbije
Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Austrija u nedelju gostuje u Beogradu u trećem kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a u prethodnom meču su remizirali 2:2, iako su dva puta gubili na svom terenu.

Austrijanci u Beograd stižu sa serijom od 13 utakmica bez poraza u kvalifikacijama, a ostvarili su osam pobeda u gostima.

"Možemo igrati istu igru kao protiv Velsa. Veoma poštujemo Srbiju, ima odlične driblere koje moramo zaustaviti. Moramo igrati hrabro, Srbija će biti ofanzivna za razliku od Velsa, napadaće pretežno preko krila", rekao je Koler.

Sastav protiv Srbije ostaće, kako ocenjuju austrijski mediji, nepromenjeni. Ovoreno je jedino da li će golman Robert Almer uspeti da izleči zadobijene povrede.

Njega bi mogao da zameni Ramazan Ečan, koji je u Velsu stao na gol u 58. minutu igre.

Meč je na programu u nedelju od 20:45 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve