Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.09.2016.

17:46

Počela trenerska vrteška u Superligi

U fudbalskoj Superligi Srbije završeno je osmo kolo, a odlaskom Milana Lešnjaka iz Čukaričkog počela je da se vrti trenerska vrteška.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Počela trenerska vrteška u Superligi
Foto: StarSport

Lešnjak je dao ostavku na mesto trenera beogradskog kluba zbog loših rezultata, a novi šef struke biće poznat u narednih nekoliko dana.

Klub sa Banovog brda je već četvrti koji je promenio trenera od početka sezone u kojoj je preostalo da se odigra još 29 utakmica.

Trend je, neočekivano, pokrenuo Partizan, jedan od najvećih klubova na ovim prostorima. Ivan Tomić je najavljen kao čovek koji će voditi ekipu u borbi za titulu, ali ga je razočaravajući početak i ispadanje iz kvalifikacija za Ligu Evrope koštalo posla.

Umesto njega došao je Marko Nikolić, koji se posle godinu i po dana vratio u Humsku 1.

Drugi klub iz prestonice koji je pretrpeo promene u stručnom štabu bio je Rad – ’Građevinare’ je vodio Slađan Nikolić, neko vreme u paru sa Aleksandrom Janjićem, jer nije imao potrebnu licencu. Zbog toga su čelnici tima sa Banjice angažovali Nebojšu Petrovića, na beogradskim terenima poznatog kao Maradona.

Najviše promena dogodilo se u Surdulici – Goran Lazarević počeo je sezonu sa Radnikom, Nikola Stanković je preuzeo ekipu na jednom meču, dok je za dugoročno rešenje izabran Nenad Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve