Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.09.2016.

17:55

Zakazana sednica FK Partizan, Vučelić kandidat

Privremena uprava FK Partizan je donela odluku o zakazivanju Vanredne skupštine FK Partizan za sredu 14. septembar 2016. godine.

Izvor: SV

Autor: SV

Zakazana sednica FK Partizan, Vučelić kandidat
StarSport

Sednica će biti održana u prostorijama Sportskog centra “Partizan – Teleoptik“ od 17 sati, a tom prilikom će biti izabran predsednik FK Partizan, što je na, kako se navodi sa sajtu srpskog vicešampiona, navedeno kao peta tačka dnevnog reda.

Spekulacije da će kandidat za predsednika biti predsednik Privremene uprave FK Partizan i predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić, ovim putem su i potvrđene.

“Privremena uprava FK Partizan ima čast i zadovoljstvo da, za Predsednika FK Partizan, predloži gospodina Milorada Vučelića, aktuelnog predsednika JSD Partizan i dugogodišnjeg uspešnog društveno-sportskog radnika“, navedeno je u saopštenju.

Sporna ovlašćenja, koja su dovela do tragikomične situacije na sednici Skupštine kluba, neće važiti na sednici zakazanoj za 14. septembar, navodi se u saopštenju, uz napomenu da su svi delegati u obavezi da lično prisustvuju sednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve