Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.07.2016.

22:53

Dres FK Crvena zvezda za britansku pop zvezdu

Britanski muzičar Sajmon Veb proveo je nekoliko, kako kaže, nezaboravnih dana u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Dres FK Crvena zvezda za britansku pop zvezdu
fkcz.com

On je bio u pratnji Gorana Dželatovića, jednog od najpoznatijih telohranitelja svetskih zvezda, koji je radio i sa Madonom, Naomi Kembl, Robijem Vilijamsom...

Pevač, reper, glumac i muzički menadžer Sajmon Veb najpoznatiji je kao član britanskog boj banda Blue, sa kojim je prodao preko 16 miliona ploča, a nakon razlaza benda on je nastavio sa solo karijerom koja je jednako uspešna.

Veb, kao veliki fan tenisa, u Beogradu je prisustvovao meču Dejvis kupa Srbija – Velika Britanija koji se igrao na stadionu Tašmajdan. Posetio je i stadion “Rajko Mitić” i muzej FK Crvena zvezda gde je dobio i crvenobeli dres sa njegovim imenom ispisanim na ćirilici.

“Veliki klub, sa istorijom vrednom divljenja i prelepim stadionom. Oduševljen sam Beogradom, divnim ljudima, koji odišu gostoprimstvom, toplinom, ljubavlju, zaista ste jedinstvni i izuzetno sam srećan što sam došao i upoznao ovaj grad i ljude koji ga i čine tako divnim kakav jeste. Želja mi je da organizujem koncert ovde i verujem da ću tu želju realizovati 2017. godine”, kaže Sajmon.

Pored teniskog spektakla na Tašu, i posete FK CZ, Sajmon je imao priliku i da uživa u kulinarskim specijalitetima kojima obiluje srpska kuhinja, poseban utisak na njega su ostavili restoran Ambar i Mala fabrika ukusa.

“Prvo prilikom vraćam se u Beogra, jer znam da ima još mnogo toga što ovaj grad pruža i šta se može videti i doživeti u njemu”, zaključio je Veb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu