Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.07.2016.

16:20

Klop: Matip nije teže povređen

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da se nada da će Žoel Matip trenirati normalno ove nedelje, uprkos tome što je obnovio povredu stopala.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Klop: Matip nije teže povređen

Matip je izašao sa terena zbog povrede sa bolnom grimasom na licu, ali je Klop rekao za sajt kluba da se nada da nije ništa ozbiljno.

"Nadam se da je samo mali problem i da nije previše ozbiljno. To je noga sa kojom je već imao problema u prošlosti. Malo ga je bolelo tokom priprema zbog intenziteta treniranja. Rekao mi je da mu se to desilo jedanput ili dvaput ranije. Mislim da će danas odmoriti i sutra nastaviti da trenira", rekao je trener Liverpula.

Klop je kazao da je pre prijateljskog meča razmišljao da li da stavi Matipa ili Dejana Lovrena u tim, sa ciljem da neko od njih odigra celu utakmicu.

"Morali smo da se odlučimo za jednog ili drugog. Odlučili smo se za Žoela, ali bilo je malo previše za njega, ali na dobar način, kao što vidite", rekao je Klop.

Matip je ovog leta došao iz Šalkea, i najverovatnije će početi sezonu u prvom timu, pošto je Kolo Ture otišao, a Mamadu Sako se oporavlja od povrede Ahilove tetive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve