Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.05.2016.

22:27

Rednap: Arsenal po kvalitetu daleko od Totenhema

Iskusni engleski stručnjak Heri Rednap smatra da je Arsenal po kvalitetu daleko od Totenhema.

Izvor: AK

Autor: AK

Rednap: Arsenal po kvalitetu daleko od Totenhema
Foto: Getty Images

Totenhem se do poslednja dva kola borio sa Lesterom za titulu, ali je osvojio samo dva boda u poslednja četiri meča, pa je na kraju sezonu u Premijer ligi završio na trećem mestu, iza Arsenala.

Spursi su propustili šansu da prvi put posle 21 godine budu ispred omraženog lokalnog rivala na kraju sezone, zbog čega su navijači na kraju ostali razočarani jednako kao i ispuštenom šansom za titulom.

"Za to što je Arsenal ponovo završio ispred Totenhema je najzaslužniji Arsen Venger. Moram biti iskren, Arsenal je imao mnogo sreće i ovaj klub se mora dobro pojačati ako želi biti blizu Totenham". Totenhem je trenutno mnogo bolji od Arsenala. Neki osećaju razočaranje, ali ovo je ipak bila izuzetna sezona za Totenhem. I meni je žao što klub nije završio na drugoj poziciji, ali ne brinem za budućnost koja je izuzetna", rekao je Rednap.

Totenhem je drugo mesto prepustio rivalu debaklom u poslednjem kolu u Njukaslu sa 5:1, iako je imao igrača više u poslednjih 20-ak minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve