Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.05.2016.

21:36

Dibala: Điđi je vođa, inspiriše me

Napadač Juventusa Paulo Dibala kaže da ga inspiriše rad sa legendarnim Đanluiđijem Bufonom.

Izvor: B92

Autor:B92

Dibala: Điđi je vođa, inspiriše me
Getty images

Dibala je zablistao ove sezone, postigao je 23 gola za torinski tim koji je osvojio Seriju A i plasirao se u finale Kupa.

Trener Masimilijano Alegri je početkom sezone najavio da će Dibali biti potrebno vreme da se adaptira na novi klub, a 22-godišnji igrač smatra da mu je rad sa Bufonom mnogo pomogao.

"Daleko sam od vođe u klubu kao što je Juve. Postoje igrači ovde koji bi, s obzirom na sve što su osvojili, mogli da se opuste. Ali, oni se bore svaki dan kako bi nastavili da pobeđuju. Videti to kao 22-godišnjak je bilo od velikog značaja. Điđi je vođa. Odmah me je oduševila njegova velika želja za stalnim napredovanjem i pobedama. On ima 38 godina i svakim danom je bolji. Sa njim je lakše pobeđivati jer on kreira ogromnu unutrašnju snagu", rekao je Dibala koji je pred početak sezone u Juventus stigao iz Palerma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve