Nova vest
Fudbal

Petak, 13.05.2016.

16:54

PSŽ želi Grizmana umesto Ibrahimovića

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman prva je želja Pari Sen Žermena kao naslednika Zlatana Ibrahimovića, prenosi "Ekip".

Izvor: B92

Autor:B92

PSŽ želi Grizmana umesto Ibrahimovića

Uprava šampiona Francuske u potrazi je za vrhunskim napadačem, nakon što je Ibrahimović danas potvrdio da će napustiti klub.

"Sveci" su pokazali veliko interesovanje za fudbalera Barselone Nejmara, kao i asa Reala Kristijana Ronalda, ali su svesni da će biti veoma teško da napuste svoje klubove, pa su se okrenuli Grizmanu i spremni su da izdvoje 70 miliona evra za njegove usluge.

Tokom karijere Grizman je nastupao za Real Sosijedad, pre nego što je u julu 2014. godine, za 30 miliona evra stigao na Visente Kalderon.

Do sada je za "jorgandžije" upisao 104 nastupa, postigao 56 golova i osvojio Superkup Španije, dok će se u ovogodišnjem finalu Lige šampiona sastati sa Real Madridom 28. maja na San Siru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve