Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.05.2016.

19:43

Oskar ostaje na 'Stamford Bridžu'

Fudbaler Čelsija Oskar rekao je da nema nameru da napusti klub i istakao da će dolazak Antonija Kontea na mesto menadžera biti pravo "osveženje" za tim.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Oskar ostaje na 'Stamford Bridžu'
Photo by Ian Walton/Getty Images

Oskar, koji je propustio početak sezone zbog povrede, navodno je bio blizu odlaska sa Stamford Bridža, a prvi u redu za njegove usluge bio je italijanski Juventus. Medjutim, posle objave da će Konte sesti na klupu Čelsija, brazilski fudbaler je uveren da će dobiti pravu šansu.

"Veoma teška godina je za mene. Povredio sam se na početku sezone, a kada sam se vratio u tim, klubu nije išlo baš najbolje. Nadam se da će naredna sezona biti bolja. Dolazak Kontea je odlična stvar za igrače, svako će morati da se dokaže. Očigledno je da nisam bio srećan u poslednje vreme jer sam igrao malo, ali sa dolaskom Kontea to je novi početak za sve", rekao je Oskar za Skaj Sport.

Tokom karijere Oskar je nastupao za Sao Paolo i Internasional, pre nego što je u julu 2012. stigao na Stamford Bridž.

Do sada je za "Plavce" odgirao 189 utakmica, postigao 38 golova i osvojio je jednu titulu šampiona Engleske, Liga Kup i trofej u UEFA Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve