Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.05.2016.

16:23

Vest Hem: Svima koji su gađali autobus – doživotna

Čelnici Vest Hema javno su obećali da će svi koji su učestovali u gađanju klupskog autobusa Mančester Junajteda biti doživotno suspendovani sa mečeva.

Izvor:

Autor:

Vest Hem: Svima koji su gađali autobus – doživotna
Getty Images

Pre odloženog susreta Premijer lige navijači 'Čekićara' zasuli su autobus 'Crvenih đavola' svim i svačim, što je dovelo do toga da meč bude odložen za 45 minuta.

Domaćin je na kraju slavio u sjajnom meču punom preokreta 3:2, ali će oproštaj od Apton Parka posle 112 godina ostati u senci incidenata na parkingu isped stadiona.

"Bila je ovo izuzetna noć, puna istih takvih momenata – ispred istih takvih navijača. Devedesetdevet odsto njih ponašalo se besprekorno i tako su još jednom povećali ugled kluba. S druge strane, svesni smo da je bilo i onih koji se nisu ponašali dostojanstveno ispred Bolejn Graunda, kada je oštećen klupski autobus Mančester Junajteda. Takvo ponašanje je neprihvatiljivo, a mi ćemo svima, posle saradnje sa policijom i identifikovanja počinilaca, doživotno suspendovati sve izgrednike", navodi se u saopštenju 'Čekićara'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve