Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.05.2016.

21:18

Lalatović ni reč o Zvezdi

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nije prokomentarisao titulu Crvene zvezde koju je potvrdila pobeda njegovog tima nad Čukaričkim.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović ni reč o Zvezdi

Novosađani su slavili 2:1 u četvrtom kolu plej-ofa Superlige, posle preokreta na Banovom brdu.

"Možda utakmicu nismo počeli kako smo želeli, čak smo po ko zna koji put sami sebi dali gol, ali kada smo gubili na poluvremenu, ja sam igračima u svlačionici rekao da nemamo šta da izgubimo, da nije bitno da li ćemo da izgubimo 1:0 ili 3:0. Ako želimo da igramo Evropu, moramo da probamo da pobedimo", rekao je Lalatović.

Čukarički je poražen posle pobeda nad Zvezdom i Partizanom u prethodna dva kola, a poveo je golom Jovanovića u 21. minutu. Međutim, Voša je preokrenula u poslednjih 25 pogocima Miletića i Trujića.

"Uz malo sreće, ali vreme je bilo da i nas sreća malo pogleda, s obzirom na to da smo nesrećno gubili u prethodnim utakmicama. Danas smo iz tri šuta dali dva gola. Nije bilo lako preokrenuti", dodao je trener Vojvodine.

Vojvodina je četvrta u Superligi, na četiri je boda od trećeplasiranog Partizana i pozicije koja vodi u Ligu Evrope, ali joj Evropu donosi i trijumf crno-belih u Kupu.

"Mislim da moja ekipa zaslužuje da igra u kvalifikacijama Ligu Evropa. Nadam se da ćemo doći do toga, da ćemo biti među četiri najbolje ekipe. Postoji više puteva do tamo, a ja mislim da će Partizan osvojiti Kup, a mi biti među četiri najbolja tima. Takođe, želeo bih da Čukarički ostane na drugoj poziciji i da igra u Evropi", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve