Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.04.2016.

18:33

Zvezda: FSS nas sprečava da proslavimo titulu

Crvena zvezda žaliće se na odluku Disciplinske komisije FSS zbog kazne od tri utakmice pred praznim tribinama na svom terenu.

Izvor:

Autor:

Zvezda: FSS nas sprečava da proslavimo titulu
StarSport

Kazna onemogućava crveno-belima proslavu šampionske titule pred svojim navijačima.

Crvena zvezda je tim povodom održala sednicu Upravnog odbora i zaključila da je kazna FSS neprimerena posle incidenata na 151. večitom derbiju.

"Fudbalski savez Srbije pokazao da ne želi dobro Crvenoj zvezdi jer ju je ovom odlukom sprečio da proslavi zasluženu titulu sa svojim navijačima. Upravni odbor je konstatovao da je Crvena zvezda preduzela sve neophodne radnje da se utakmica odigra na visokom bezbednosnom nivou. Nažalost, i pored svega preduzetog bili smo svedoci nedopustivim dogadjajima koje osuđujemo. Dugi niz godina poznata je problematika bezbednosti na stadionima i do sada nije adekvatno rešena", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba.

Disciplinska komisija FSS, zbog nereda na večitom derbiju, kaznila je Crvenu zvezdu sa tri meča bez publike na domaćem terenu i novčano 800.000 dinara, a Partizan sa dva meča bez navijača u gostima i 500.000 dinara.

FSS je objasnio da su crveno-beli kažnjeni zbog slabe organizacije meča, upotrebe pirotehničkih sredstava, tuče sa navijačima Partizana, odnosno sukoba sa žandarmerijom i uvredljivog skandiranja.

Ukoliko savlada Čukarički, Crvena zvezda osvojiće 27. titulu prvaka države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve