Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.02.2016.

23:20

Draksler: Ako odigramo opet ovako, prolazimo

Fudbaler Volfsburga Julijan Draksler rekao je da veruje u prolazak svog tima u četvrtfinale Lige šampiona posle trijumfa na gostovanju Gentu sa 3:2.

Izvor: JT

Autor: JT

Draksler: Ako odigramo opet ovako, prolazimo
Getty Images

Draksler je bio dvostruki strelac u trijumfu svog tima u prvoj utakmici osmine finala, dok je jedini preostali gol za tim iz grada Folksvagena postigao Maks Kruse. Iako su gosti imali prednost od 3:0 u poslednjih deset minuta primili su dva gola, što je bacilo malu senku na njihov uspeh.

Odigrali smo dobru utakmicu. Nije dobro što smo primili dva gola, ali imamo mogućnost da prođemo u narednu fazu. Uvek sam srećan kada postignem gol, a Liga šampiona je nešto posebno, volim da igram ovo takmičenje. Ovo je definitivno dobar rezultat za nas, a ako budemo odigrali ovako i u revanšu, proći ćemo dalje”, rekao je Draksler.

Revanš meč igra se 8. marta u Volfsburgu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve