Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.02.2016.

17:18

B92: Jovanović četiri i po godine u Zenitu

Mladi fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović karijeru će nastaviti u Zenitu iz Sankt Peterburga, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

B92: Jovanović četiri i po godine u Zenitu
Starsportphoto

Jovanović je sa Zenitom potpisao ugovor na četiri i po godine.

Poslednjih nedelja spekulisalo se gde će mladi štoper nastaviti karijeru, pre desetak dana je izgledalo da je postignut dogovor sa ruskim klubom, ali se on tada priključio pripremama ‘crveno-belih’ za nastavak sezone.

Jovanović je pored Zenita imao još jednu opciju, pošto je imao i ponudu jednog kluba iz zapadne Evrope, a spekulisalo se da se je iz jedne od ‘liga petice’.

Jovanović ima 19 godina, a prošlog leta je sa omladinskom reprezentacijom postao prvak sveta, pobedivši favorizovani Brazil na Novom Zelandu.

U međuvremenu je postao standardni prvotimac ‘crveno-belih’, ali tokom priprema trener Miodrag Božović nije planirao na njega baš zbog pregovora u vezi sa transferom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve