Nova vest
Fudbal

Subota, 02.01.2016.

19:52

Stepanov i Meleg se vratili u Vojvodinu

Bivši fudbaler Sarajeva Milan Stepanov i nekadašnji igrač Ajaksa Dejan Meleg potpisali su ugovore sa svojim matičnim klubom Vojvodinom.

Izvor: JT

Autor: JT

Stepanov i Meleg se vratili u Vojvodinu
Starsportphoto

Obojica fudbalera su ove zime sporazumno raskinuli ugovore sa svojim prethodnim klubovima, tako da u Vojvodinu dolaze kao slobodni igrači.

Sa ‘crveno-belima’, Stepanov je potpisao ugovor do juna 2017, a Meleg do juna 2018. godine.

32-godišnji Stepanov je prošao mlađe kategorije Vojvodine, a za prvi tim je debitovao u sezoni 2000/01. Za novosadske ‘crveno-bele’ je nastupao pet i po godina i za to vreme odigrao 105 utakmica i postigao šest golova.

Posle toga je prešao u Trabzonspor, a potom je još nastupao za Porto, Malagu, Bursaspor, Mersin, Omoniju i Sarajevo, za koje je tokom protekle polusezone odigrao sedam zvaničnih utakmica. Bio je i član reprezentacije Srbije, a za nacionalni tim Srbije nastupio je šest puta.

20-godišnji Meleg je takođe ponikao u Vojvodini, za koju je debitovao u sezoni 2011/12. i odigrao sedam utakmica u prvom timu, da bi se godinu dana kasnije preselio u amsterdamski Ajaks.

Za prvi tim četvorostrukog prvaka Evrope nije odigrao nijedan meč, ali je za mladi tim holandskog kluba zabeležio 30 nastupa i postigao 12 golova. Od jula 2014. do marta 2015. godine bio je na pozajmici u Kambur-Leuvardenu, za koji je na deset utakmica postigao jedan pogodak. Takođe, bio je član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. godine osvojila Evropsko prvenstvo.

Svojim novim saigračima, Stepanov i Meleg će se priključiti 10. januara, za kada je zakazano medicinsko testiranje uoči početka priprema za drugi deo sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve