Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.12.2015.

16:56

Verona uzela bod u Milanu, pobeda Kjeva

Fudbaleri Milana igrali su 1:1 sa Veronom na svom terenu u 16. kolu Serije A, a u nedeljnom popodnevnom terminu pobede su ostvarili Kjevo i Empoli.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Kjevo je sa 1:0 slavio protiv Atalante, koja je utakmicu završila sa devetoricom igrača, dok je Empoli bio ubedljiv protiv Karpija sa 3:0.

’Rosoneri’ su poveli preko Karlosa Bake u 52. minutu, a bod poslednje plasiranoj ekipi šampionata je doneo Luka Toni iz penala u 57. minutu. Golu Tonija prethodilo je isključenje Najdžela De Jonga.

Srpski fudbaler Boško Janković ušao je u igru za Veronu u 78. minutu.

Brojčano slabiji Milan nije uspeo da slavi i posle novog kiksa protiv poslednjeplasiranog tima, trener Siniša Mihajlović biće ponovo na udaru kritika jer je i pre ovog meča imao ultimatum od uprave.

Fudbaleri Empolija serijom pobeda pobegli su iz donjeg doma tabele i sada su čak u prilici da se bore za izlazak u Evropu. Oni su ubedljivo savladali Karpi (3:0), a blistao je dvostruki strelac i veteran Masimo Makarone.

Kjevo je u finišu uspeo da slomi otpor Atalante, koja je zaradila čak dva isključenja, a čovek odluke bio je Valter Birsa.

Serija A, 16. kolo
subota, 12. decembar
Đenoa – Bolonja 0:1
Palermo – Frozninone 4:1
Udineze – Inter 0:4
Sasuolo – Torino odloženo
nedelja, 13. decembar
Kjevo – Atalanta 1:0
Empoli – Karpi 3:0
Milan – Verona 1:1
Napoli – Roma 18.00
Juventus – Fiorentina 20.45
ponedeljak, 14. decembar
Lacio – Sampdorija 20.45

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve