Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.12.2015.

20:34

Fudbaler seksista se iskupio na meču devojčica

Fudbalski klub Fortuna iz Diseldorfa na zanimljiv način je kaznio svog igrača Kerema Demirbaja zbog seksističkog komentara koji je uputio sudiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Demirbaj je zbog svog nepristojnog ponašanja morao da bude sudija na utakmici devojčica.

22-godišnji fudbaler je bio dvostruki strelac u trijumfu svog tima nad Frankfurtom u Cvajti prošlog meseca, ali je ranije završio utakmicu zbog druge javne opomene.

Odluku o njegovom isključenju donela je sudija Bibi Štajnhaus, a Demirbaj je tom prilikom rekao da ženama nije mesto u muškom fudbalu.

Iako je posle utakmice nazvao Štajnhausovu i izvinio se, čak se pokajao i na društvenoj mreži Zviter, klub je odlučio da ga kazni i najavio da bi mogao da bude suspendovan na pet utakmica.

Kazna je došla u vidu toga da je morao da deli pravdu na utakmici koju su igrale devojčice, a Fortuna je na svom profilu na Fejsbuku objavila njegovu fotografiju, uz komentar: Ovo se desi kada mladi fudbaler napravi grešku”.

Međutim, nisi svi ubeđeni da je Demirbaj dorastao zadatku, pošto su mnogi komentarisali da je to bila samo marketinška prilika za Fortunu jer je mladi fudbaler nosio kaput, a nije bio obučen kao pravi sudija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu