Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.12.2015.

20:19

Širle: I dalje mi je čudno da vidim Švajnija

Fudbaler Volfsburga Andre Širle priznao je da mu je i dalje čudno da gleda Bastijana Švajnštajgera u dresu Mančester Junajteda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Švajnštajger je letos posle 17 godina otišao iz minhenskog Bajerna i prešao u redove ‘Crvenih đavola’, kod svog nekadašnjeg trenera Luja van Gala.

Švajnštajger je osvojio osam titula prvaka Nemačke, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo sa Bavarcima.

Pomalo mi je čudno da ga vidim jer sam ga do sada gledao samo u dresu Bajerna ili reprezentacije Nemačke. Ali, kad porazgovaram sa njim, vidim da stvarno uživa u Mančesteru”, rekao je Širle nemačkim medijima.

Volfsburg u utorak od 20.45 dočekuje Junajted u okviru šestog kola Lige šampiona, a ta utakmica biće odlučujuća za dalji plasman. Volfsburg ima devet bodova, jedan više od Junajteda, a PSV sedam.

Širle je rekao da neće biti nikakvih emocija u duelu sa Švajnštajgerom, uprkos velikom poštovanju.

Nećemo mu donositi nikakve poklone. Njegova mirnoća i iskustvo su ono što ga izdvaja od drugih. On je suštinski iskusio svaku moguću situaciju u fudbalu i postigao je toliko mnogo kao igrač. Moramo da se pobrinemo da ne oseća nikakvu slobodu”, rekao je Širle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve