Nova vest
Fudbal

Subota, 21.11.2015.

18:18

Van Gal: Oduševljen duhom tima

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je da je oduševljen duhom tima i naglasio da ekipa nije odustala od borbe za titulu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Beta/AP Photo

“Crveni đavoli” su u dramatičnom susretu pobedili Votford sa 2:1.

"Oduševio sam se duhom našeg tima. Sviran nam je penal u završnici, ali smo kao tim stvorili još tri šanse u pet minuta posle toga. Pre Švajnijevog (Bastijan Švajnštajger gola, Kris Smoling je imao sjajan šut, ali mu je Gomis fantastično odbranio. Jako sam ponosan na ekipu koja radi takve stvari", rekao je Van Gal.

Junajted je rano poveo, a Votford je izjednačio iz penala u 87. minutu, samo da bi Švajnštajger u trećem minutu nadoknade doneo pobedu. Junajted je posle toga privremeno izbio na prvo mesto.

"Naravno da se borimo za prvo mesto Premijer lige. U redu, sada smo bili prvi samo sat vremena, ali to nam je bio drugi put ove sezone. Svake nedelje smo sve bliži, ali je kraj sezone najvažniji", rekao je Van Gal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve