Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.11.2015.

23:32

"Nije kasno da se Kataru oduzme Mundijal"

Kandidat za predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA) Žerom Šampanj poručio je da nije prekasno da se izabere novi domaćin Mundijala 2022. umesto Katara.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

U intervjuu za francuski „iTele“ Šampanj je rekao da će insistirati na organizaciji novih izbora za domaćina tog šampionata ako postane predsednik FIFA.

„Ukoliko prevara i korupcija prilikom izbora Katara budu potvrđene i dokazane možemo da održimo nove izbore“, rekao je bivši zvaničnik FIFA.

Šampanj je među sedmoricom kandidata za predsednika FIFA na izborima koji su zakazani za 26. februar naredne godine u Cirihu.

Pored njega, to su još predsednik UEFA Mišel Platini, generalni sekretar UEFA Đani Infantino, jordanski princ Ali bin Al Husein, šeik Salman Bin Ibrahim Al Kalifa, predsednik Fudbalske federacije Liberije Musa Biiliti i južnoafrički biznismen Tokio Seksvale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve