Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.11.2015.

15:27

Venger: Ne bih radio u Engelskoj posle Arsenala

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da u slučaju eventualnog prekida saradnje sa londonskim klubom, ne bi prihvatio ponudu nekog drugog kluba Premijer lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

“Ako bi me neko sutra iz Arsenala nazvao i rekao: ‘Zbogom i hvala’, ne mogu da obećam da bih prestao da se bavim ovim poslom, ali svakako ne u Engleskoj. Ono što je izvesno da će moja ljubav i privrženost Arsenalu trajati do kraja života”, rekao je francuski stručnjak za “L'Ekip”.

Venger, koji je na klupu ‘Tobdžija’ seo 1996. godine, i ima najduži staž od svih menadžera u Premijer ligi, istakao je da je imao mnogo unosnih ponuda, ali da nikada nije dovodio u pitanje ostanak na klupi Arsenala.

Bilo je situacija u kojima sam mogao da prelomim i prihvatim ponudu nekog kluba, ali uvek sam ih odbijao. Ne vidim danas kako bih mogao da vodim neki drugi engleski klub tokom karijere”, zaključio je 66-godišnji stručnjak.

Tokom karijere Venger je vodio Nansi, Monako i Nagoju, pre nego što je preuzeo Arsenal, sa kojim ima osvojene tri titule šampiona Engleske, šest FA Kupova, šest trofeja u Komjuniti sildu.

Sa njim na klupi Arsenal je stigao do finala Lige šampiona 2006. godine u kojoj je engleski tim poražen od Barselone sa 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve