Nova vest
Fudbal

Subota, 15.08.2015.

19:06

Razočarani Bilić, Meklaren, Poćetino...

Menadžeri Vest Hema, Njukasla, Totenhema i Souk Sitija razočarani su nakon mečeva drugog kola Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Slaven Bilić je očekivao drugi gol Vest Hema u porazu od Lestera (2:1), a Stiv Meklaren nije siguran da li je Daril Janmat zaslužio drugi žuti karton u neuspehu Njukasla kod Svonsija (2:0).

Maurisio Poćetino smatra da je sumnjivi penal poremitio njegov Totenhem, dok je Mark Hjuz nezadovoljan prvim poluvremenom svog Souka (2:2).

"Loš rezultat posle dobrog starta. Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, bili smo bolji u drugom. Izgubili smo meč u prvih 45 minuta. Veoma je teško vratiti se posle 0:2. Dali smo gol dovoljno brzo da se vratimo u igru, očekivali smo drugi, Sako je imao sjajnu šansu, ali nisu pogodili. Razočarani smo", rekao je Bilić nakon poraza Vest Hema na Apton parku.

Njukasl je odigrao slabo u Velsu, ali nije ni mogao mnogo da učini sa igračem manje od 40. minuta.

"Teško je pobediti sa desetoricom igrača protiv zida. Naivnost nas je koštala. Nisam siguran da li je bio drugi žuti karton (za isključenje Janmata, prim. aut). Znali smo da će biti u opasnosti, nažalost upao je u zamku. Moramo da zaboravimo ovo i koncentrišemo se na Mančester Junajted", rekao je Meklaren.

Totenhem je ispustio dva gola prednosti protiv Stouk Sitija.

"U fudbalu nije kraj do poslednjeg zvižduka. Igrali smo dobro 70 minuta, a penal je promenio sve. Nisam siguran da li je bio ili ne, teško je reći sa moje pozicije. Do tog trenutka smo igrali dobro, stvarali šanse. Moramo biti optimisti, gledati napred, raditi naporno", rekao je Poćetino.

Gosti su u roku od pet minuta nadoknadili deficit na Vajt Hart Lejnu.

"U prvom poluvremenu nismo izgledali kao što bi trebalo. Dozvolili smo ima previše prostora, igrali smo u njihovu korist. Razočaran sa s oba primljena gola. Taj zaostatak je bio veliki izazov za nas. Mislim da su izmene pomogle (Ajerlend, Hoselu), postali smo opasniji, na kraju smo nagrađeni zbog bolje igre", rekao je Hjuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve