Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.08.2015.

20:11

Milivojević blizu prelaska u Fenerbahče

Srpski fudbaler Luka Milivojević do kraja prelaznog roka bi trebalo da pređe u Fenerbahče iz Olimpijakosa, prenose turski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Spekulacije oko transfera Milivojevića u Istanbul traju već nekoliko nedelja, otkada je Vitor Pereira napustio Pirejce i preuzeo Fenerbahče.

Do pomaka u realizaciji transfera došlo je poslednjih dana, a problema je bilo zbog toga što je Olimpijakos odredio cenu od osam miliona evra za srpskog fudbalera.

Iako u prvim trenucima u redovima turskog kluba nisu želeli da pokleknu, na kraju su pristali da plate toliko za Milivojevića. Olimpijakos nikako nije želeo tako lako da ga prepusti, a da je Milivojević na izlaznim vratima potvrđuje i dolazak Estebana Kambijasa na Pirej.

24-godišnji Milivojević je ponikao u kragujevačkom Radničkom, a potom je igrao za Rad, Crvenu zvezdu i Anderleht. U Olimpijakos je stigao prošle godine i od tada je odigrao 27 utakmica i postigao četiri gola.

Milivojević je u dresu reprezentacije upisao osam utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve