Nova vest
Fudbal

Petak, 07.08.2015.

13:49

Božović: Zvezda nikada neće propasti

Trener Crvene zvezde Miodrag Bozović rekao je da ostaje na toj poziciji i dodao da ekipa jedino pobedama može da smiri situaciju u klubu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Crveno-beli gostuju u nedelju protiv Voždovca u meču 4. kola Superlige.

Prema njegovim rečima, predstojeća utakmica protiv Voždovca u četvrtom kolu Superlige Srbije jedna je od najvažnijih u sezoni.

„Klub funkcioniše nikad bolje. Ekonom je u ekonomatu. Sale je na kapiji, igrači dolaze na trening. Samo čekamo upravu“, rekao je Božović i dodao: „Mnogi bi želeli da zatvore ovaj stadion, ali to se nikada neće desiti. Video sam naslov: ko će da ugasi svetlo? Stole će da ugasi svetlo, kada završimo trening. Znam da bi voleli da sam i ja otišao, ali neću. Zvezda je simbol Srbije i nikada neće propasti, nikada“, rekao je Božović.

On je istakao da preuzima krivicu za loše igre na startu sezone.

"Očekuje nas možda jedan od najvažnijih mečeva u sezoni, zbog dva remija zaredom. Otišli su ljudi koji su ovde radili, zahvaljujući i medijima. Hteli ste glave i krv, to ste i dobili! Nadam se da ćemo beležiti dobre rezultate kako bi medji prestali sa time. Psi laju, karavani prolaze", rekao je Božović na konferenciji za medije ba stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da igrači moraju da odgovore i krenu sa pobedama.

"Ekipa ima kvalitet, ali je vrlo mlada, potrebno je vreme da počne da igra i pobedjuje. Poznato je da nismo imali vremena za uigravanje, ali verujem da će sve doći na svoje. Krivica za loše igre je moja, ispali smo od Kajrata, koji je mnogo bolji tim od nas", naveo je Božović.

Božović je izjavio da bi u narednom periodu mogao da tuži pojedine medije.

"Nisam optužio medije za sve, ali ima velike krivice. Samo dobrim igrama i pobedama može da se prestane sa tim. Neće Zvezda propasti, ona je sinonim Srbije i mogu da se raduju mnogi, ali poslednji se najsladje smeje", poručio je trener crveno-belih.

Božović je rekao da je spreman da napusti crveno-bele, ali da to ne bi bilo korektno sa njegove strane.

"Ostavku sam ponudio i posle svega što se desilo nemam prava da odem, ali sam spreman. U ovom momentu nije lepo, ni kulturno da odem. Mnogo mi znači podrška navijača", poručio je Bozović i dodao da klub normalno funckioniše i pored ostavki članova Upravnog odbora.

Utakmica četvrtog kola Superlige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati na stadionu Obilića na Vračaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve