Nova vest
Fudbal

Petak, 07.08.2015.

08:06

Zagorčić: Eliminisali smo fantastičnu ekipu

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da je njegova ekipa eliminisala fantastičnu ekipu Sampdorije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Novosađani su se plasirali u baraž za Ligu Evrope pošto su u dvomeču ukupnim rezultatom 4:2 pobedili italijanskog predstavnika. U prvom duelu, Vojvodina je slavila sa 4:0, a na svom terenu je u četvrtak uveče poražena sa 2:0.

Eliminisali smo zaista fantastičnog protivnika. Svaka čast mojim momcima. Nisam se uplašio na početku, da imam strah, ne bih se bavio ovim poslom”, rekao je Zagorčić, “Čestitam momcima i fantastičnoj publici. Imali smo ambijent koji Novi Sad dugo nije imao. Hvala publici, hvala Novom Sadu. Nadam se da će ovako biti i u narednim utakmicama”.

Zagorčić je naveo da je očekivao opasnu i ofanzivnu Sampdoriju, za koju je istakao da je pokazala da igra dobar fudbal.

Pribojavali smo se pritiska u prvih 20 minuta i primili smo gol iz sopstvene greške. Sampdorija je apsolutno dominirala u igri, ali se posle situacija okrenula i donekle smo kontrolisali igru, imali šanse, koje nismo iskoristili”, rekao je trener novosadske ekipe.

Zagorčić je rekao da nema posebnih želja pred žreb za narednu fazu.

Kako onaj gore bude rekao, tako će i biti”, naveo je trener Vojvodine.

Žreb za narednu rundu kvalifikacija biće održan kasnije tokom dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve