Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.06.2015.

10:38

Krasić: Zvali me i Partizan i Zvezda

Srpski fudbaler Miloš Krasić rekao je za Sport da su ga zvali i Partizan i Crvena zvezda, ali da se o njegovom transferu najviše pita Fenerbahče.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images
Starsport

Krasić ističe da narednih dana treba da razgovara sa čelinicma istanbulskog kluba o tome gde će nastaviti karijeru.

"Prija mi interesovanje večitih srpskih rivala, neću da lažem, laska mi, jer znači da još vredim, ali, ako budem menjao klub, dobro ću da izvagam."

"Ne znam gde ću igrati sledeće sezone, to najmanje zavisi od mene, a najviše od Fenerbahčea. Narednih dana treba da sednem sa novim trenerom i upravom kluba, iako ne računaju na mene, da potražimo najbezbolnije rešenje za obe strane. Oko eventualnog nastavka ili raskida saradnje, svejedno."

Krasić stiče da bi mu bila čast da igra za srpske klubove, ali mu se ostaje u Istanbulu.

"Reče i trener Partizana Milinković da su me zvali, i jesu, ali se ne pitam ja. Za mene je čast da igram za srpske klubove, međutim, ostaje mi se i u Istanbulu, smatram da je to najbolja solucija. Da li će tako da bude, sačekajmo još nekoliko dana."

Novi trener Crvene zvezde je Miodrag Božović, a Krasić veruje da će crnogorski stručnjak dobro raditi posao.

"Družili smo se u Moskvi, izlazili zajedno. On je u Rusiji napravio dar-mar u pozitivnom smislu. Veliki trener i veliki zvezdaš. Od crveno-belih će napraviti čudo, ako mu ruke budu odrešene. Vezane ne trpi. Odlično se poznajemo, ali me nije on zvao da dođem u Zvezdu, to su uradili drugi, pretpostavljam na njegov predlog", rekao je Krasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve