Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.05.2015.

20:37

Lampard: Ne može bolje

Pored Stivena Džerarda, od Premijer lige golom se oprostila još jedna legenda – Frenk Lampard.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Dugogodišnji lider Čelsija, od engleskog fudbala se oprostio u dresu Mančester Sitija, pogotkom u pobedi nad Sautemptonom 2:0.

"Ne mogu da tražim više od ovoga. Ponosan sam na sve. Od klinca koji je sanjao da igra u Premijer ligi, igrati za klub koji sam navijao Vest Hem, onda otići u Čelsi i osvojiti sve, ne može bolje. Ja sam srećnik", rekao je Lampard.

Lampard se posle 20 godina u Premijer ligi seli u SAD, gde će karijeru nastaviti u Njujork Sitiju, u koji je trebalo da ode početkom proleća, ali je ipak odigrao celu sezonu na pozajmici u Sitiju.

Postigao je više od 250 golova u karijeri, najbolji je strelac u istoriji Čelsija, a tri puta je bio šampion Engleske, i jednom Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve