Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.05.2015.

08:07

Zvezda opet želi "Grofa"

Kad god Crvena zvezda traži trenera, jedan od kandidata je crnogorski stručnjak Miodrag Božović, pa je tako i sada.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Popularni "Grof" je pre nekoliko nedelja dobio otkaz u moskovskoj Lokomotivi, a Zvezdu će na kraju sezone napustiti Nenad Lalatović, pa crveno-beli opet pokušavaju da ga dovedu na svoju klupu.

Iako je Božović najavio pauzu u karijeri zbog operacije leđa, Večernje novosti prenose da je spreman da promeni planove zbog kluba za koji je igrao početkom 90-ih, te da je već razgovarao sa čelnicima kluba.

Grof je najbliži Zvezdi bio pre pet godina, ali je Božović tada prihvatio unosniju ponudu ambicioznog moskovskog Dinama.

U međuvremenu je radio isključivo u Rusiji, a pre Lokomotive bio je trener Amkara i Rostova. Prethodno je vodio Beograd, Saporo, Borac Čačak, Hajduk Beograd, Papos, Budućnost Podgoricu, Grbalj.

Novosti navode da novac neće biti prepreka za crveno-bele kada je u pitanju Božović, jer ga smatraju ključnim adutom u borbi za povratak titule na "Rajko Mitić".

Kostur Zvezdinog tima sledeće sezone trebalo bi da čina Jović, Grujić, Ristić, Jovanović i Rajković. Ukoliko mladi golman napusti klub, zamena bi trebalo da bude Milan Borjan, a Novosti navode da će prioritet crveno-belih biti Mijat Gaćinović iz Vojvodine.

Crvena zvezda će ovu sezonu završiti bez trofeja, kao drugoplasirani tim Jelen Superlige, pa će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope, ako obezbedi licencu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu