Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2015.

19:55

FSV razmatra inicijativu Zvezde

Fudbalski savez Vojvodine saopštio je u petak da će razmotriti inicijativu Crvene zvezde u vezi sa raspisivanjem vanrednih izbora u nacionalnom Savezu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Ta organizacija je ranije odlučila da nije za vanredne izbore u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) jer niko nije pokrenuo inicijativu.

Saopštenje predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine Dragana Simovića prenosimo u celosti.

“Skupština Fudbalskog saveza Vojvodine na sednici održanoj 14.05.2015.godine, donela je odluku o tome da nije za raspisivanje vanrednih izbora u FSS jer niko nije pokrenuo inicijativu za raspisivanje vanrednih izbora.

Ovakva odluka je doneta nakon duže rasprave i određene doze konfuzije koja je unešena među delagate Skupštine. Odluka je pred delegate stavljena iznenadno i bez prethodnog dogovora sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Vojvodine.

Kako se situacija danas, 15.05.2015. godine promenila, i u Fudbalski savez Vojvodine je stigla inicijativa FK Crvena zvezda o raspisivanju vanrednih izbora, organi FSV će u najkraćem vremenu raspravljati o ovoj inicijativi.

Fudbalski savez Vojvodine će uvažiti i razmatrati svaku inicijativu koja doprinosi poboljšanju stanja u srpskom fudbalu i koja će dovesti do toga da srpskom fudbalu dođu bolji dani”, stoji u saopštenju FS Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu