Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.04.2015.

18:54

Lalatović: Izdigli smo se

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je njegov tim zasluženo pobedio Donji Srem (3:1) u 25. kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Starsport

"Najteže su utakmice posle derbija na psihološkom planu, ali smo uspeli da se izdignemo i zabeležimo pobedu protiv dobre ekipe."

"Donji Srem se dobro branio u prvom poluvremenu, ali mi nismo uspeli da iskoristimo nekoliko povoljnih šansi. U nastavku je Orlandić ušao, postigao lep gol, odmah smo primili naivan pogodak posle prekida, ali ubrzo kasnije stekli novo vodjstvo, što je odlika velikih timova", rekao je Lalatović posle utakmice televiziji "Arenasport".

Mladi trener pohvalio je pariju Darka Lazovića, strelca dva gola na stadionu Karadjordje u Novom Sadu.

"Lazović je pokazao kvalitet, a voleo bih stalno ovako da igra. Bio je veoma motivisan, a kada bi uvek bio takav verujem da bi dobio poziv reprezentacije. Zasluženo smo pobedili i okrećemo se narednim mečevima", naveo je Lalatović.

Trener Donjeg Srema Zoran Govedarica istakao je da ekipa dala sve od sebe, ali i da je napravila previše grešaka.

"Trenutno je ovo naš maksimum, dobro smo odigrali prvo poluvreme, ali smo u nastavku imali dosta grešaka. Zvezda je to kaznila i čestitam joj na zasluženoj pobedi", zaključio je Govedarica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve