Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.04.2015.

14:14

Jokanović: Nisam ljut na Partizan

Menadžer Votforda Slaviša Jokanović rekao je za portal Goal da ga niko nije ni “šutnuo“ ni oterao iz Partizana, već da se on samostalno povukao.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images
foto: StarSport

Goal podseća da je za vreme predsedničkog mandata Dragana Đurića u Partizanu nekoliko bivših fudbalera kluba iz Humske dobijalo šansu da sedne na trenersku klupu, ali, kako se navodi, predsednik je svima rovario iza leđa i puštao ih niz vodu čak i na vrhuncu rezultatskih uspeha.

Prema navodima specijalizovanog fudbalskog portala, osvajač dve duple krune i dvostruki učesnik Lige Evrope Slaviša Jokanović bio je prva žrtva Đurićeve “u javnosti te štitim, u kući te rušim“, politike.

Nisam do sada hteo da se oglašavam pričom o okolnostima mog odlaska iz Partizana, neću ni ubuduće, ali hajde da jednom razjasnimo stvar. Nije me niko šutnuo ni oterao. Ja sam se povukao. Pozvao sam ljude iz uprave i saopštio im "Učiniću dobro delo i napustiti klub". Bili su kao iznenađeni i rečenicom "Da li si normalan, vidiš da ti dajemo podršku?!" kao pokušali da me odvrate. Samo sam rekao "nemojte da se zaj***vamo" i nastavio svojim putem, različitim od njihovog“, rekao je Jokanović.

Srpski stručnjak koji je sa Votfordom uspeo da izbori plasman u Premijer ligu, ističe da je nepustio Humsku 1 bez gorčine i srdžbe.

Ne mogu nikada biti ljut na moj Partizan. On je iznad svih nas, a dao mi je šansu kao treneru. Kao što su Novi Sad i Vojvodina u vreme dok sam bio igrač. Samo nisam više video logiku u tome da dopuštam da se neki ljudi kriju iza mene. To vam je cela istina“, zaključio je Jokanović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije je 2007. godine počeo da se bavi trenerskim poslom i to upravo u Partizanu. Posle odlaska i trogodišnje pauze u radu, preuzeo je Muangtong Junajted, da bi potom radio u Levskom i Erkulesu, pre nego što je 7. oktobra postao menadžer Votforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve