Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.04.2015.

19:42

Kosanović: Zasluženo i neočekivano

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je da je pobeda protiv Jagodine zaslužena, iako je ostvarena 'neočekivanim' rezultatom od 3:1.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Morali smo da uložimo mnogo truda, ali mislim da smo zaslužili pobedu", rekao je Kosanović na konferenciji za medije posle utakmice. On je čestitao igračima Jagodine na trudu.

"Čestitam igračima Jagodine na naporu koji su uložili na ovoj utakmica. Od prvog gola – koji je pao dosta rano, oni su silno pokušavali da dođu do izjednačenja i to vrlo korektno", dodao je Kosanović.

"Moram da čestitam i našim igračima jer su odigrali jednu dobru utakmicu u kojoj je bilo mnogo lepih momenata, ali na nesreću bilo je i nečega što ja ne volim, a to su propuštene šanse", rekao je Kosanović.

Trener Jagodine Simo Krunić čestitao je Novom Pazaru na pobedi i ocenio da je Jagodina "mnogo grešila, slabo reagovala, a to se naročito odnosi na zadnju liniju".

"Mi mo pokušali da se vratimo u utakmicu kod postignutog gola Novog Pazara. Krenuli smo na sve načine da pokušamo da izjednačimo. Na našu sreću, uspeli smo pri kraju utakmice. Ipak, Novi Pazar imao je više sansi od nas. Mogli smo da iskoristimo neke prilike, utakmica se igra 96 minuta", rekao je Krunić.

On je dodao da je Novi Pazar "pokazao kako se kažnjava ekipa koja propusti šanse".

"Uspeli smo posle izjednačcenja da se vratimo u utakmicu'i da ih napadnemo, međutim, na našu nesreću primili smo autogol. Posle toga, napravili smo niz grešaka i gubili smo loptu u zadnjoj liniji, a zatim smo primili i treći gol", rekao je Krunić.

On je ipak, čestitao svojim igračima na borbenosti.

"Ipak, čestitam svojim igračima. Neka misli šta ko hoće, oni su se borili do kraja utakmoce i pokušavali da vrate rezultat i kod 0:1 i kod 1:1 i kod 1:2 i kod 1:3, išli su do kraja", rekao je Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve