Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.04.2015.

16:10

Drogba: Igraću i naredne sezone

Fudbaler Čelsija Didije Drogba rekao je da neće završiti karijeru na kraju sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Drogba je letos potpisao ugovor sa Čelsijem na godinu dana, a britanski mediji spekulisali su da će po isteku ugovora 37-godišnji napadač završiti karijeru. Uprava Čelsija mu još nije ponudila novi ugovor.

“Odlučio sam, ovo nije moja poslednja sezona”, rekao je Drogba.

Drogba ove sezone u Čelsiju nema veliku minutažu, pošto menadžer Žoze Murinjo prednost daje Dijegu Kosti i Loiku Remiju.

Teško je kada ne igraš redovno, ali uvek ću davati sve od sebe. Protiv Kvins Park Rendžersa pokušao sam da pružim maksimum po pitanju fizičke pripremljenosti i ako budem potreban treneru, spreman sam”, rekao je Drogba.

Fudbaler Obale Slonovače mogao bi ove sezone da osvoji svoju četvrtu titulu u Premijer ligi.

Gledamo samo narednu utakmicu. Želeli smo da pobedimo Kvins Park Rendžers i primaknemo se tituli. Čekaju nas utakmice sa Mančester Junajtedom i Arsenalom, ali mislićemo samo na svoju igru”, istakao je Drogba.

Posle 32 kola u Premijer ligi Čelsi je prvi na tabeli sa 73 boda, sedam više od Arsenala, koji ima utakmicu više.

Prvi smo na tabeli, a naši protivnici možda razmišljaju o nama i nadaju se da ćemo napraviti loš rezultat. Ali, mi smo pozitivni i želimo da pobeđujemo. Lepo je na čelu, ali kada pogledate utakmicu sa Kvins Park Rendžersom shvatite da razlika lako može da se istopi”, naglasio je Drogba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve