Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.03.2015.

18:35

Napoli nudi 3, Benites želi 1 god.

Italijanski Napoli navodno je ponudio treneru Rafaelu Benitesu novi trogodišnji ugovor, ali Španac navodno želi da produži saradnju na najviše godinu dana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Benitesu aktuelni ugovor ističe upravo na kraju sezone, a poslednjih nedelja se spekuliše da bi mogao da se vrati u Premijer ligu.

Španac pre svega želi garancije od predsednika Aurelija De Laurentisa da će tim moći da konkuriše za titulu u Seriji A i Ligu šampiona sledeće sezone.

Italijanski mediji ističu da Benites ne žuri sa pregovorima, ali da će se dve strane opet sastati za dve nedelje kada će biti jasnije da li Španac ide ili ostaje na San Paolu i naredne sezone.

Napoli je trenutno tek peti u Seriji A, bez pobede je već četiri kola, pa mu u finišu sezone predstoji borba sa Romom, Lacijom, Sampdorijom i Fiorentinom za dva mesta koja vode u Ligu šampiona.

Poslednjih nedelja se spekuliše da bi Benitesa na klupi Napolija na leto mogao da nasledi srpski trener Siniša Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve