Nova vest
Fudbal

Petak, 20.03.2015.

20:58

Bogićević: OFK najbolji kod kuće

Trener fudbalera čačanskog Borca Bogić Bogićević ocenio je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv OFK Beograda na Karaburmi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Bogićević je istakao da su, uprkos plasmanu na tabeli, iznenađenja moguća.

Beograđani trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 26 bodova, dok Čačani imaju šest manje na 12. mestu.

"Očekuje nas još jedna u nizu važnih utakmica. Beograđani uglavnom osvajaju bodove kod kuće. Oni su mlada i dobro organizovana ekipa, međutim, uz dobro isplaniranu igru možemo do veoma važnih bodova", rekao je Bogićević Tanjugu.

Šef struke Borca očekuje da će njegov tim nastaviti seriju dobrih igara i rezultata, budući da je u prolećnom delu prvenstva čačanski superligaš iz četiri kola osvojio sedam bodova.

"Nadam se da će igrače to motivisati kako bismo ostvarili dobar rezultat na Karaburmi", smatra Bogićević.

Govoreći o igračkom kadru, on je rekao da su pod znakom pitanja zbog povrede i bolesti Krunić i Milojević, dok su Petrić i Milojević već duže vreme odsutni.

Defanzivac Borca, Lazar Obradović navodi da je atmosfera u ekipi na visokom nivou i želi da u duelu protiv OFK njegov tim pokaže da dosadašnji rezultati nisu slučajni.

"Svesni smo kvaliteta koji posedujemo i nadam se da ćemo to potvrditi na Karaburmi gde očekujem da ostanemo neporaženi", naveo je Obradović.

Utakmica 20. kola Superlige između OFK Beograda i Borca igra se u subotu od 14.30 sati na Karaburmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve