Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.03.2015.

22:17

Stoičkov: Vreme za prodaju Ronalda

Bugarska fudbalska legenda Hristo Stoičko smatra da je sada idealan trenutak za Real Madrid da proda Kristijana Ronalda.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Još od prošle sezone se spekuliše koliko će dugo još Portugalac igrati na Santjago Bernabeuu, gde i pored fantastičnih rezultata kluba često dobija zvižduke kada podbaci.

"Mislim da se ni Ronaldo ne bi bunio da napusti Real. Ako Peresu treba novac, sad je pravo vreme za to. Pre ili kasnije Ronaldo će biti prodat. Svet fudbala je takav", rekao je Stoičkov.

Bugarin je Portugalci posebno prebacio ponašenja prema svojim saigračima, jer se naljutio na Gareta Bejla koga je lopta zakačila posle njegovog šuta, pa gol nije priznat njemu.

"Ne možete se ljutiti jer je vaš saigrač postigao gol. Ne postoji ništa lepše nego asistirati saigraču za gol. Ne slaviti gol sa saigračem je samoubistvo. To je znak da ne vrediš ništa i da nisi bitan timu", smatra Stoičkov.

Predstojećeg vikenda na pragoramu je veliki El Klasiko, koji bi mogao da reši borbu za titulu u Primeri.

"Real je u krizi i ne vidim kamo bi tu utakmicu Barselona mogla da izgubi. Prognoza? 1:0!", uveren je bivši igrač katalonskog giganta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve