Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.03.2015.

21:55

Marko Platiša – ponos Humske 1

Iz dana u dan svedoci smo neljudskog odnosa sportista profesionalaca, pre svega fudbalera, ali je jedan omladinac Partizana pokazao da ima nade za svet.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: paartizan.rs

Ime heroja dana je Marko Platiša. On je u nedelju imao šansu da donese pobedu crno-belima na gostovanju kod najvećeg rivala Crvene zvezde, ali nije zbog fer-pleja.

On je imao prazan gol ispred sebe nakon sudara njegovog saigrača Rudana i golmana Zvezde Jovana Vićića, ali ju je izbacio u aut jer je rival ostao da leži na travi.

Debi omladinaca završen je bez golova na stadionu Rajko Mitić, pa je Partizan zadržao šest bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Crno-beli su bili mnogo bliži pobedi, ali je golman Vićić spasao crveno-bele, koji su bili jači za trojicu prvotimaca, Marka Grujića, Vukašina Jovanovića, te Luku Jovića, koji je igrao poslednjih pola sata.

Partizan deli prvo mesto u ligi sa Radom sa po 39 bodova, Vojvodina ima četiri manje, a branilaac titule Zvezda 33 sa utakmicom zaostatka. U narednom kolu igra se još jedan derbi, Partizan – Vojvodina.

Šampion omladinske lige Srbije će sledeće sezone igrati u Ligi šampiona, sa najvećim evropskim klubovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve