Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.03.2015.

23:47

Ikardi: Nisam želeo da me "pročita"

Napadač Mauro Ikardi rekao je da se odlučio za "Panenku" prilikom penala protiv Napolija kako bi nadmudrio golmana rivala Marijana Anduhara.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Argentinac je mnogo rizikovao jer se odlučio za atraktivan šut na tri minuta pre kraja prilikom gola zaostatka.

"Već sam razmišljao o tome jer znam da Anduhah analizira protivničke napadače i njihovu tehniku izvođenja penala, pa nisam želeo da me "pročita" i odbrani", rekao je Ikardi.

Inter je gubio 2:0 na San Paolu, ali je ipak ostao neporažen u Napulju.

"Ja to vidim drugačije, izgubili smo dva boda, a ne osvojili jedan. Ipak, i on pomaže da se penjemo na tabeli. U prvom poluvremenu smo dozvolili Napoliju da igra bez pritiska, morali smo biti agresivniji. Sreća nisu dali gol", rekao je Ikardi.

"Nerazuri" se muče poslednjih meseci, igraju sa dosta oscilacija, te su daleko od mesta koje vodi u Evropu.

"Želimo da budemo najbolji, naporno radimo. Izgubili smo mnogo bodova ove sezone, ali smo svesni svojih mogućnosti, budućnost je na našoj strani. Rastemo sa Robertom Mančinijem", zaključio je Argentinac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve