Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.03.2015.

18:56

Blekburn odoleo na Enfildu u Kupu

Fudbaleri Blekburna odoleli su Liverpulu na Enfild roudu (0:0), u četvrtfinalu FA Kupa.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Domaćin je dominirao tokom celog meča, imao više od 20 šuteva, ali su samo četiri išla u okvir gola, što je sve zaustavio golman Simon Istvud.

Drugoligaš je retko pretio, ali je i Simon Minjole dva puta bio ugrožen. Lazar Marković je igrao do 59. minuta, kada ga je zamenio Mario Baloteli.

Najbolju šansu za Liverpul je pola sata pre kraja propustio Kolo Ture, koji je iako sam posle centaršuta, glavom pogodio stativu.

Pored njega, gostima su pretili još Danijel Staridž i Džordan Henderson, ali nisu imali rešenja za agresivne goste.

Meč je obeležila i nezgodna povreda Martina Škrtela, koji je već u trećem minutu žestoko pao na desno rame, pa je posle desetak minuta pauze iznesen na nosilima s terena.

U polufinale FA kupa ranije se plasirala Aston Vila, pobedom nad gradskim rivalom Vest Bromvičom 2:0, dok su nerešeno igrali i Bredford Reding, čiji je revanš 16. marta.

Poslednji meč igra se u ponedeljak, a u velikom derbiju runde sastaju se konkurenti u borbi za Ligu šampiona u Premijer ligi, Mančester Junajted i Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve