Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.02.2015.

17:23

Klop: Valjda neće biti bombi

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop nada se da njegovu ekipu neće dočekati "neeksplodirane bombe" i u subotu na meču protiv Šalkea.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Beta/AP

Neeksplodirana bomba iz Drugog svetskog rata nađena je u Dortmundu u neposredoj blizini stadiona Borusije, te je policija evakuisala građane iz okoline. Bomba je potom uništena.

Evakuisani su i ljudi sa stadiona Signal Iduna Park, zbog čega je konferencija sa štampu trenera Jigrena Klopa uoči duela sa Šalkeom održana na drugoj lokaciji.

"Nadam se da neće biti neeksplodiranih bombi i u subotu na stadionu. Šalke je protivnik koji daje malo prostora, tako da moramo da budemo oprezni. Moramo da budemo pametni, moramo da pokažemo stabilnost na terenu", rekao je Klop.

Klub iz Dortmunda je, posle lošeg prvog dela sezone, sada vezala tri pobede i trenutno je na 12. mestu na tabeli sa 25 bodova, dok je Šalke četvrti sa deset bodova više.

Borusija iz Dormunda u subotu od 15.30 dočekuje Šalke u rurskom derbiju u 23. kolu Bundeslige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve