Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.02.2015.

22:04

Čelsi zabranio rasiste na 'Bridžu'

Čelsi je zabranio je trojici svojih navijača ulazak na Stamford Bridž nakon istrage o rasističkom incidentu uoči meča LŠ u utorak u Parizu protiv PSŽ.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Michel Euler

Londonski list „Gardijan“ dobio je amaterski video snimak koji pokazuje grupu navijača Čelsija kako sprečavaju tamnoputog muškarca da uđe u prepun pariski metro, a zatim se čulo skandiranje „Mi smo rasisti, mi smo rasisti i to nam se sviđa“.

"Ukoliko se smatra da ima dovoljno dokaza o njihovom učešću u incidentu klub će im doživotno zabraniti ulazak na stadion", saopštio je Čelsi.

Rasistički incident Čelsijevih navijača naišao je na brojne osude, a britanski premijer Dejvid Kameron u sredu je izjavio da je u pitanju očigledno potencijalno krivično delo i da se radi o veoma ozbiljnim stvarima, dodajući da će britanska policija pružiti svaku moguću pomoć kolegama iz Francuske prilikom istrage.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Čelsija završena je na Parku prinčeva nerešeno 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu