Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.02.2015.

22:58

Čelsijevo krilo najbolji igrač KAN

Krilni fudbaler Čelsija koji igra na pozajmici u Evertonu, Kristijan Atsu iz Gane, proglašen je za najboljeg igrača Kupa afričkih nacija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Atsu je po izboru KAN postigao i najbolji gol na turniru, ali se ipak razočaran vratio iz Ekvatorijalne Gvineje jer je Gana poražena u finalu od Obale Slonovače na penale (9:8).

Gana je KAN počela porazom od Senegala 2:1, a potom je savladala Alžir (1:0), Južnu Afriku (2:1), Gvineju (3:0) protiv koje je Atsu dao svoja oba gola na turniru, te Ekvatorijalnu Gvineju (3:0).

Atsu ima 23 godine, u Čelsi je stigao 2013. iz Porta, prošlu sezonu je proveo u Viteseu, a ove je odigrao samo tri utakmice u Premijer ligi za "karamele", bez postignutog gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve