Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.02.2015.

15:16

Matić: Bane nam mnogo pomogao

Vezni fudbaler Čelsija Nemanja Matić izjavio je da je pogodak Branislava Ivanovića mnogo olakšao londonskom timu u meču sa Aston Vilom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Nikola Solic

Matić je zadovoljan pobedom nad Aston Vilom (2:1), ali ističe da tek predstoje najveći izazovi.

„Murinjo nam je rekao pre utakmice da će meč sa Aston Vilom biti težak i da očekujemo da će Vila dati 200 posto da nas pobedi. Bila je to teška utakmica. Mi smo poveli, a oni su izjednačili. Posle toga nam je bilo teško da se vratimo, ali je Ivanović postigao pogodak, pa sam znao da će biti lakše. Ponavljam, nije bilo lako, ali jeste lakše posle gola“, rekao je Matić.

Srpski reprezentativac naveo je da ovakve pobede mogu biti od presudnog značaja za titulu u Premijer ligi.

„Znali smo da ćemo teško pobediti i zato smo srećni. Možda ovakve utakmice i odlučuju titulu. Iako imamo sedam bodova prednosti u odnosu na Siti, dugo je prvenstvo, a oni imaju odličan tim. Znam da će se boriti do kraja. Na dobrom smo putu i probaćemo ovako da nastavimo, ali ima još da se igra“, dodao je vezista ’Plavaca’.

Čelsi u sledećem kolu dočekuje Everton, kojeg je u prošloj polusezoni savladao na "Gudison parku" sa 6:3.

„Moramo da ih pobedimo. Znamo da će i ova utakmica biti teška, ali, ako želimo da budemo šampioni, moramo trijumfovati. Everton nije ekipa koja će primiti šest golova. U redu, dogodilo im se to protiv nas, ali oni su dobar tim. Nije važno da li ćemo pobediti sa 6:0 ili 1:0, bitno je samo da pobedimo“, zaključio je Matić.

Tokom dana menadžer Čelsija Žoze Murinjo izjavio je da je kupovina Branislava Ivanovića jedan od najboljih poslova u istoriji kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve