Nova vest
Fudbal

Petak, 09.01.2015.

18:34

Ančeloti: Ronaldo nije povređen

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti demantovao je glasine da Kristijano Ronaldo ima problema sa povredom kolena.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Paul White

Portugalac je imao problema sa desnim kolenom još od Mundijala u Brazilu, a sredinom nedelje odigrao je samo poslednjih dvadeset minuta u porazu njegovog tima od Atletiko Madrida (2:0) u Kupu Kralja.

"Ronaldo nema nikakvih problema s kolenom. On je jedan od najprofesionalnijih igrača koje sam ikada trenirao, i veoma je ozbiljan kada je u pitanju njegovo fizičko stanje. Sigurno će igrati za vikend".

Iskusni Italijan rekao je i da njegova ekipa još uvek na nivou sa kraja 2014. godine, ali i da nije zabrinut zbog dva vezana neuspeha – posle serije od 22 uzastopne pobede.

"I dalje nismo na nivou na kom smo bili prošle godine. Ekipa se fizički odlično oseća, dok je na mentalnom planu došlo do malog 'pomeranja', ali se to je normalno. Mnogo više kritika bilo je još u septembru, kada smo takođe vezali dva poraza", istakao je Ančeloti pred meč sa Espanjolom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve