Nova vest
Fudbal

Petak, 09.01.2015.

15:55

Tumbaković: LE i titula, LŠ bonus

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da će taj klub napraviti strategiju razvoja koja predviđa plan za unapređenje rezultata u narednih 5 godina.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
partizan.rs

"U sklopu petogodišnjeg plana direktor kluba i ja napravićemo strategiju razvoja fudbalskog kluba koja će prema godinama imati i nivo traženog rezultata. U ovoj, prvoj godini, tražićemo šampionsku titulu u našoj ligi, a onda i direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Naravno sa bonusom koji bi bio Liga šampiona", rekao je Tumbaković.

"Iz godine u godinu, uz uslove koje budemo stvarali i selekciju igračam tražiće se i veći rezultati. Moguće da već od sledeće godine taj cilj bude Liga šampiona", dodao je on.

Upitan da li se u petogodišnjim planovima nalazi i kapiten Saša Ilić, Tumbaković je rekao da to zavisi od 37-godišnjeg fudbalera.

"Kao neko ko je klupska legenda, Ilić će naci svoje mesto u Partizanu, ali prvo treba da završimo ovu polusezonu sa rezultatima koje očekujemo, pa ćemo sa njim napraviti dogovor koji će biti i u kostist Partizana i u njegovu korist. Gde će biti, to pre svega zavisi od njega", rekao je Tumbaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve