Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.12.2014.

13:33

Nikoliću otkaz, Tomić ga menja?

Fudbalski klub Partizan navodno planira da smeni trenera Marka Nikolića i na njegovo mesto postavi nekadašnjeg sportskog direktora ’crno-belih’ Ivana Tomića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vest koju je prvi preneo „Sportski žurnal“ potvrđena je za B92 iz više izvora, a više o situaciji u redovima vodećeg tima Jelen Superlige Srbije biće poznato najkasnije u naredna dva dana, a možda i već u toku dana.

Za utorak popodne na stadionu u Humskoj je zakazana sednica Sekretarijata, a u sredu Upravnog odbora, gotovo izvesno, tada će Nikolić biti razrešen dužnosti, a Tomić zvanično preuzeti novu funkciju.

Na stadionu u Humskoj su trenutno potpredsednik Ljubiša Tumbaković i sportski direktor Dragan Ćirić, koji nisu želeli mnogo da komentarišu situaciju. Tumbaković je samo na pitanje o treneru rekao: "Ćuće se".

U novoj upravi, inače, nije jedinstven stav da Nikoliću bude uručen otkaz, ali je Tumbaković taj koji insistira na tome.

Navijači partizana, koji su podržali novu upravu, u utorak imaju sastanak sa upravom pošto ne žele da Nikolić napusti klupu 'crno-belih' i najavili su proteste.

Kao jedan od razloga za Nikolićevu smenu pominje se suspenzija zbog incidenata posle utakmice u Novom Pazaru, zbog čega neće moći da vodi tim u prva tri kola prolećne polusezone. Takođe, nova uprava očigledno nema poverenja u njega, iako je prvi deo sezone završio sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve