Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.12.2014.

17:09

Nikolić: Znali smo za Lučane

Trener Partizana Marko Nikolić izdvojio je Danka Lazovića i Sašu Ilića kao ključ preokreta protiv Borca, ali je priznao da su igrači znali i za kiks Zvezde.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crveno-beli su remizirali u Lučanima 1:1, što su crno-beli iskoristili te pobedom nad Borcem 5:1 stekli šest bodova prednosti pred prolećni deo prvenstva.

"Ulaskom kapitena Ilića, fenomenalnim angažmanom Lazovića na terenu, inspiracijom Živkovića, preuzeli smo konce igre u svoje ruke i na kraju, nadam se, uspeli da zadovoljimo naše navijače", rekao je Nikolić.

Partizan je neočekivano gubio od Borca od 19. minuta i gola Đokovića posle kornera, ali se vratio u igru u pravom momentu, pogotkom Vladimira Volkova u završnici poluvremena.

"Borac je bez dileme mnogo bolji u prvom poluvremenu. Poveli su, ali mi smo srećno izjednačili, oteli loptu zahvaljujući borbenosti Grbića. Posle je i Škuletić imao veliku šansu, ali i rival, pa je 1:1 bio realan rezultat, s tim što nas je protivnik nadigrao u prvom poluvremenu", rekao je Nikolić.

U drugih 45 minuta usledila je demonstracija moći crno-belih i četiri gola za mirnu zimu.

"Zadržali smo efikasnost i sada imamo, ako se ne varam, šest bodova prednosti nad najvećim rivalom, jesenja titula je naša, ali imamo još mnogo da se borimo za konačnu titulu. Sve čestitke mojim igračima, naročito onim premorenim, koji nisu imali alternativu, nekoliko utakmica zaredom, poput Drinčića i Markovića", dodao je Nikolić.

Partizan će polusezonu okončati duelom sa Asterasom u četvrtak na svom terenu, čime će se oprostiti od Evrope, a u prvom kolu drugog dela sezone će 21. februara dočekaće gradskog rivala Voždovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve