Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.11.2014.

21:45

Pelegrini: Idemo na titulu

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je posle pobede nad Mančester Junajtedom (1:0) da će njegova ekipa pokušati da odbrani titulu u Premijer ligi.

Izvor:

Autor:

Default images

"Bilo je teško, naravno. Derbi je uvek specijalna utakmica za obe ekipe. Mančester junajted imao veoma dobre igrače i ako im date vreme i prostor oni mogu to da kazne. Naporno smo radili i igrali veoma dobro do gola, ali nakon toga nismo nastavili da igramo kao do tada...", rekao je Pelegrini britanskim medijima.

'Građani' su pobedili na svom terenu 'Crvene đavole' u desetom kolu Premijer lige pogotkom Serhija Aguera.

Siti je posle deset utakmica treći na prvenstvenoj tabeli sa 20 bodova, dva manje od Sautemptona, a šest od Čelsija. Junajted je osmi sa 13 bodova.
"Imamo još 28 utakmica do kraja, što je mnogo bodova. Niko ne može da zna šta će se dogoditi. Rekao sam i prošle nedelje, bili smo u sličnoj poziciji i prošle godine. Niko ne zna kako će se završiti, ali mi ćemo nastaviti ovako i pokušaćemo da odbranimo titulu", dodao je Pelegrini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve