Nova vest
Fudbal

Subota, 18.10.2014.

21:35

Tadić: Poseban trenutak za mene

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić izjavio je da je trenutak u kom vidi da lopta ulazi u mrežu Sanderlenda poseban u njegovoj karijeri.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Tadić je u subotu postigao prvenac u dresu Sautemptona, u ubedljivom trijumfu nad Sanderlendom od čak 8:0.

Osim toga, najbolji srpski igrač namestio je čak četiri pogotka zbog čega je proglašen igračem utakmcie.

„Veoma poseban trenutak za mene, posebno posle utakmice protiv KPR, u kojoj sam propustio mnogo šansi. Čak je i Gracijano došao do mene da proslavimo, ali na kraju je važan timski nastup. Bitno je da svi radimo svoj posao – Gracijanov je da postiže golove, a moj da asistiram i pogađam mreže. Potrebno je da budemo na raspolaganju timu. Ovo je pobeda celog Sautemptona – tima i navijača. Ako budemo igrali timski dobro, niko nas ne može zaustaviti“, rekao je Tadić.

On ipak nije želeo da ističe sebe u prvi plan, već je naveo da su dobre igre zasluga tima.

„Ekipa izgleda veoma dobro – imamo dobru organizaciju, odličnog trenera i sjajne navijače. Trenutno uživamo, ali ne smemo da se opuštamo. Moramo da nastavimo dalje, jer je sezona veoma duga. Sada moramo da vidimo šta je bilo dobro, a šta loše iz ovog susreta i da čekamo sledeću utakmicu“, zaključio je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve